Tips av kjøp gull smykker

Vi er klar over at rent gull er for myk for å gjøre noen smykker fra det, og bare etter tilsetning av visse metaller som sølv, kadmium eller kobber, er det mulig å foreta gullkjeder av ekte gull. Tillegg av andre metaller, samtidig som gullkjeder sikrer at smykker er fortsatt sterk i alle design. Basert på mengden av andre metaller tilsettes til den opprinnelige gull, blir verdien av karat gull smykker redusert til 22K, 18K, 14K og 10K hhv.

Gull smykkerFølgende punkter bør vurderes når du kjøper gull smykker enten online eller fra en vanlig butikk:

Purity: Du bør alltid få renhet sjekk gjort uansett hvor du ønsker å kjøpe gull smykker. I disse dager, de fleste av gullsmeder holde en renhet maskin på butikken deres for å sjekke renheten nivået av smykker. Sørg for at du alltid får den renhet test gjort før du kjøper smykker. Alltid foretrekker å kjøpe kjennetegn smykker, slik at du får garanti om renhetsnivået ditt gull smykker. Hallmark regnes som symbol på renhet og tilstedeværelsen av dette symbolet på dine smykker vil sørge for at det samme er ren. I India er det smykker hall av Bureau of Indian standarder.

Buy-back: Du bør alltid foretrekker å utveksle din smykke til å kjøpe den nyeste design av smykker fra samme gullsmed fra der du kjøpte den opprinnelig. Derfor bør du alltid holde mottak av smykker som gir vekten av gull smykker. Når du besøker den samme gullsmed, kan han gi deg den komplette beløp for vekten nevnt i kvitteringen. I tilfelle, du bestemmer deg for å besøke en annen gullsmed, vil han først sjekke renheten av gull og først etter dette at han vil avgjøre annenhåndsverdi. Du bør huske på at nesten alle gullsmeder trekke making kostnader på tidspunktet for salg av smykker.

Unngå å kjøpe stein-studded smykker: Unngå alltid å kjøpe stein-studded gull smykker når du setter ut for å kjøpe gull smykker. Når du kjøper et slikt smykke besatt med semi-edle eller edelstener, er smykker veid sammen med gull og du vil bli belastet tilsvarende. Gullsmeden kan gi deg en break-up av prisen på gull og steiner som brukes, men du er nødt til å ta gullsmed ord for den nøyaktige vekten av steinene. For eksempel, hvis gullet del i en studded smykker veier ca 50 prosent, da har du ingen mulighet til å sørge for det, og du kan ende opp beskytningen ut mer for gullet og mindre for stein, hvis de er bare semi-dyrebare.

Bargain: Siden gjør avgifter er aldri fast og skiller seg fra gullsmeden til gullsmed, kan du benytte denne muligheten til å få ned making kostnader. Du kan be om en rabatt i inngåelse kostnader fra gullsmeden, og det vil til slutt få ned kostnadene for hele smykke. Du kan få en 5 til 10 prosent rabatt i Making kostnader. Noen merkede gullsmeder gir ikke en slik rabatt på å gjøre kostnader og holde prisene på sine smykker fast som en policy. De tilbyr bare rabatter enten i løpet av julen eller på en spesiell anledning.

Dette innlegget ble publisert i smykker. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *