Bryllupet Dag Sminketips og Råd

Ditt bryllup dagen kommer til å bli en av de mest minneverdige dagene i livet ditt. Du ønsker å se og føle den vakre, strålende brud med makeup forbedre din naturlige skjønnhet. Alle dine rødme, smile og kysse vil bli tatt opp på film så brude makeup må være perfekte og ser feilfri gjennom hele den store dagen. Denne guiden til bryllup makeup vil ta stress ut planlegger bryllup makeup.

Bryllup sminke råd: Forbered huden din for bryllupet ditt dagen

Dessverre mange kvinner venter til de er bare et par måneder unna deres bryllup dagen før de selv begynner å gi noen trodde til hudpleie. Starte tidlig og ta vare på huden din nå. Du må regne ut din hudtype for å hjelpe deg å etablere en riktig hudpleie regime. Dette, kombinert med gode matvaner, drikker mye vann, få nok søvn og regelmessig mosjon vil sikre at huden din vil være strålende på den store dagen.

Bryllupet dag sminketips
For hjelp til å forstå din hudtype og hvordan man kan utvikle en rask og enkel hudpleie rutine kan du lese Donna artikkel; Flott utseende hud – En enkel 4 trinns hudpleie guide.

Bryllup sminketips: Pass ansikts!

Med mindre du har ansiktsbehandlinger på regelmessig basis IKKE få en uke før bryllupet ditt dagen. Facials kan trekke urenheter på overflaten, og du ikke ønsker å bryte ut uken av bryllupet. Hvis du også vil bidra til å unngå skjolder og flekker ikke gjøre noen store endringer i din hudpleie rutine i løpet av noen uker før bryllupet. Ukene før bryllupet er ikke tiden for å eksperimentere med hudpleie. Hvis du regelmessig får ansikts har din siste ordinære ansikts en god uke før bryllupet.

Bryllup sminketips: Kviser og akne.

Hvis du har en avslapnings, ikke plukke. Ikke gjør noe som kan irritere eller rødme eller forstørre problemet. Bruk ren Aloe Vera til å behandle eventuelle støt eller kviser. Det er en fantastisk healer.

Bryllup sminketips: Holdes vekk fra for mye sol.

Ikke bli for mye sol før bryllupet. Solbrenthet, kan peeling hud og tan linjer sabotere din spesielle dag.

Bryllup makeup råd: Bruk en profesjonell makeup artist eller gjøre det selv?

Hvis du er sikker på å bruke din egen makeup er det ingen grunn til at du ikke kan gjøre ditt eget bryllup makeup. Hvis du ikke er så trygg med makeup evner bryllupet makeup er ikke tiden for å eksperimentere – du vil se din absolutt beste på dagen og bryllupet bilder vil være din levetid minner fra din spesielle dag. Hvis du er usikker på din makeup evner, eller bare ønsker den tryggheten av å ikke måtte bekymre seg om makeup, bruk en profesjonell.
Uansett les videre – Jeg er sikker på at du vil finne følgende tips og råd nyttig.

Bryllup makeup råd: Ting å vurdere når du planlegger bryllup makeup.

Du vil vil at sminken skal være passende for den tiden av døgnet, åstedet (innendørs eller utendørs) og utfyller stilen på brudekjole så når du har bekreftet ordninger for bryllupet ditt dagen, og du har bestemt stilen på bryllupet ditt kjole, kan du begynne å tenke på stilen av makeup du foretrekker. Ting å vurdere inkluderer;

Bryllupet SminketipsNatt tid eller dagtid bryllup?

Nattetid bryllup er vanligvis mer formell enn dagtid bryllup. For en natt tid bryllup vurdere en mer sofistikert makeup utseende. For en dag tid bryllup makeup tendens til å være mer naturlig.

Innendørs eller utendørs bryllup?

Utvendig belysning er sterkere, slik at sminken skal være mykere og mer naturlig enn makeup for en innendørs bryllup.

Belysningen.

Ulik belysning krever forskjellige makeup stiler. Natten belysning tendens til å kjedelig sminke så en sterkere makeup utseende er å foretrekke. Naturlig og dagtid belysning er mer sjenerøse til sminke så, igjen, bør du vurdere en mer naturlig makeup utseende.

Fargen på kjolen din.

Elfenben og off white tendens til å gjøre huden ser mykere og kan derfor støtte en mer glamorøs makeup stil. Hvit tendens til å se sterk og skyller ut de fleste ansikter så vurdere å bruke mykere farger for å forbedre ansiktet.

Stilen på kjolen din.

Jo sterkere halsen på kjolen de mer sofistikerte hår og makeup-stil må være matche kjolen stil. En halsen som skjærer dypt og er av skuldrene vil se flott med et hår opp frisyren slik at linjen i nakken og skuldrene blir vist frem. Tenk også lengden på kjolen, jo kortere kjole den mer enkle hår og makeup skal være. Husk at du oppretter en hele bildet, ikke bære en vakker kjole og stilige hæler og slitasje deretter hår og makeup som du gjør når du bruker jeans. Ikke selg deg selv kort på en minneverdig dag.

Før Bryllup sminketips: Gi deg selv god tid til å organisere din makeup.

du møter med en makeup artist, eller kjøpe noe sminke, ta litt tid å gå gjennom brude magasiner og trekke ut sminke stiler som du virkelig liker og noen du ikke liker. Bevæpnet med brude magasin cut outs og et bilde av din brudekjole bestille en avtale med makeup artist for en prøvetur eller en konsultasjon hos din kosmetikk møte. Ikke gjør dette i siste øyeblikk. Sørg for at du har en god par uker opp ermet slik at du har tid til et par økter hvis du ikke bosette seg på en foretrukket stil og farger første gang opp. Når du har din makeup utseende sortert sørge for at makeup artist eller skjønnhet konsulent skriver alt ut, og bemerker eventuelle makeup elementer du kanskje ikke har som du trenger å kjøpe. Hvis du gjør din egen makeup har et par tørre løyper i god tid før den store dagen slik at du har makeup stil og ser perfeksjonert i god tid.

Bryllup sminketips: Vær deg selv

Du ønsker å se oppsiktsvekkende, men husk at du ønsker å se ut som deg selv og føler deg komfortabel med utseendet ditt. Du kan se flott ut og holde seg innenfor komfortsonen. Du ønsker din mann å være å gjenkjenne deg når du går nedover midtgangen.
Planlegge og gi deg selv tid til å finne makeup utseende som du liker og føler seg komfortabel.

Bryllup makeup råd: Kjøpe eller velge din makeup.

Nå har du avgjort på din makeup stil her er noen tips og råd om dine spesifikke makeup krav:

Foundation: sortere ut din foundation i god tid.
Nøkkelen til vellykket bryllup makeup er perfekt hud. Sørg for at din foundation matcher din hudtone nøyaktig og ser ikke maskere ut. Gi deg selv god tid til å eksperimentere og finne den perfekte foundation for deg.
For hjelp til å velge din foundation kan Donna artikkel; Velge og bruke foundation – En enkel steg for steg guide.

Bryllup sminketips: Marker en ansikts funksjon

Du kjenner din beste ansikts funksjon; dine fyldige rosa lepper, dine vakre øyne eller dine herlige sjekk bein. Din makeup bør fremheve den valgte funksjonen. Ikke prøv og markere mer enn én funksjon, det vil se «for mye». Hvis du bruker en fet rød leppestift for å fremheve dine vakre lepper gå low key med øyesminke. Motsatt hvis du velger en fantastisk røykfylt øye ser velge en mer subtil leppestift eller lipgloss.

Bryllup sminketips: Se opp for «virket som en god idé på den tiden».

Se opp for moter; i 20 års tid sjokkrosa leppestift vil date bryllupet bilder. Du ønsker å se så klassisk som mulig, slik at bildene dine er tidløse.

Blush: bli en virkelig rødmende brud ved å velge en varm flatte kinnet farge i en pinky fersken eller rosa eller, hvis du har en tendens til å få spylt, en brunlig tone. Eksperimentere og finne blush farge som passer din hudtone. Bruk et pulver basert blush, vil de vanligvis vare lenger enn krem ​​rouge. For å søke rødme, starter på hårfestet ved midten av øret, blande frem til fronten av kinnet, og deretter tilbake til hårfestet og oppover. For en perfekt applikasjon finne en blush børste som er på størrelse med eple av kinnet ditt. Etter den første søknaden støv blush med litt løs pulver og deretter bruke en touch mer blush til forsiden av kinnet.

Leppestift eller Lip Gloss: Du skal gjøre mye kyssing på bryllupet dagen slik at du trenger en leppe farge som vil vare. Bruk en matt eller longwearing leppestift eller lipgloss fordi du ikke ønsker å være konstant berøre opp sminken i løpet av dagen.
Sørg for å bruke en farge som utfyller hår og øyenfarge og bruke en lip liner i samme farge familien som leppestift eller lipgloss. Ikke bruk en lip liner mye mørkere enn din leppestift eller lipgloss. Denne teknikken ser tøffe og veldig unaturlig i bilder.
Kjøpe leppestift eller lipgloss og lip liner å holde i vesken for hele dagen.

Bryllup sminketips: Smallish lepper

Hvis leppene er naturlig liten lysere leppe farge fyldigere lepper vil virke.

Bryllup sminketips: Makeup remover.

Sørg for å ha makeup remover klar for eventuelle ulykker. Som du vet makeup ikke bare tørke av, spesielt ikke av en vakker hvit brudekjole. Makeup våtservietter er en praktisk måte å holde makeup remover hendig.

Øyenskygge: For hjelp til å velge og bruke øyenskygge kan du lese Donna artikkel; Vakre øyne gjort enkelt.
Hvis du vurderer smokey eyes behage Donna artikkel; En trinnvis guide til sexy smokey øyesminke.

Bryllup sminketips: Øyenbryn.

Riktig preparerte og formet øyenbrynene bidra til å forbedre og legge til uttrykk i ansiktet. Har øyenbrynene preparerte men gjør dette en uke før bryllupet i tilfelle du får noen røde nupper etter plukker eller voksing. Fyll inn din øyenbrynene, om nødvendig, med et øyenbryn blyant nyanse som er litt lysere enn øyenbrynene. Børst gjennom med et øyenbryn pensel eller en ren tannbørste for en mer naturlig look.

Mascara: For ekstra frodige jakt øyevipper bruke en vippetang før du påfører mascara. Forbered deg på disse tårer av lykke ved hjelp av en god vannfast mascara. Påfør to strøk, la første strøk tørke før du påfører andre strøk.

Når du kjøper vannfast mascara være sikker på at du har et øye makeup remover som også tar av vannfast mascara.

Finpuss: Når du er ferdig med å bruke makeup kan det være lurt å bruke litt mer rødme, og deretter avslutte med en endelig børste av løs pudder.

Ha en fin dag !!

Dette innlegget ble publisert i Sminketips. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *